Van Bladel-Morleyn

MEESTERLIJKE SPECIALITEITEN

Slaatjes en koude schotels

De verse slaatjes en rijkelijk belegde broodjes van Van Bladel zijn niet alleen bekend in heel Antwerpen, maar ook menig toerist zien wij regelmatig terug.
Ook over onze koude schotels, gerookte vis, ambachtelijke krabsla, handgesneden zalm en kreeftbereidingen horen wij dagelijks vele complimenten.
Ons ruime aanbod aan koude gerechten geeft u volop keuze: lekker, lekker of lekker.

In onze bereidingen werken wij enkel met verse ingrediënten

Alleen echte krab is krab genoeg voor onze krabsalade.

Gerookte waren van uitzonderlijke kwaliteit

Ruime keuze aan zelf geïmporteerde conserven.

Meer dan bijzonder voor speciale momenten

Zowel onze kaviaar als onze foie gras zijn een ware delicatesse.

Koud kunstje?

Werklunch of onverwacht bezoek... bel even naar Van Bladel: wij hebben een winkel vol heerlijke oplossingen!

Recept voor succes?

Bestel uw feestmaaltijd bij Van Bladel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het seizoen.

Warm aanbevolen dagsuggesties

Onze talentvolle jonge kok Olivier Richez staat dagelijks aan het fornuis van de warme keuken. Hij blijft telkens weer verbazen met zijn onvolprezen traiteursgerechten.

Maar ook als u zin hebt in onze verrukkelijke scampi’s, escargots, mosseltjes of onze beroemde paëlla, bieden wij u graag een ruime keuze aan warme gerechten om mee naar huis te nemen.

Voor onze klassieke bereidingen gebruiken wij recepten die reeds verschillende generaties zijn doorgegeven, maar natuurlijk volgen wij ook de allernieuwste culinaire weetjes om aan al uw wensen te voldoen.

Zeer groot gamma van vers klaargemaakte warme bereidingen.

Ook soepen, slaatjes en sauzen ter verfijning van uw eigen kookkunst!